Background image

"Wij zijn gericht op het bieden van praktische oplossingen voor uw problemen op ons vakgebied, waarmee u ook in de toekomst zelf aan de slag kunt"

PoortWachter Expertise Centrum

 

PWEC komt voort uit onze ervaring dat werkgevers vaak met vragen zitten ten aanzien van personeel en/of verzuim waar zij geen concreet antwoord op kunnen krijgen.

 

Dit heeft dan tot gevolg dat er niet adequaat en tijdig kan worden ingespeeld op die specifieke situatie en dit kost de werkgever veel geld.

 

Zo zijn wij gestart om werkgevers wel de mogelijkheid te bieden tot het verkrijgen van die antwoorden, bijvoorbeeld door middel van een laagdrempelig abonnement waarbij een werkgever telefonisch advies kan vragen op het moment dat het nodig is.

 

Diensten & Producten

Image description

De wetgeving rondom ziekte en verzuim is een belangrijke verantwoordelijkheid belegd bij de werkgever. Vanuit PoortWachter Expertise Centrum ondersteunen wij werkgevers dan ook bij het voeren van de regie op verzuim. Praktisch en oplossingsgericht, zodat u ook ad hoc kunt beschikken over onze kennis.

De mensen achter PWEC

Image description

In PWEC bundelen Sandra Tromp en Katja Bosboom hun jarenlange ervaring als onafhankelijk arbeidsdeskundig adviseurs ten behoeve van werkgevers die geen tijd hebben te verliezen bij lastige kwesties ten aanzien van verzuim, instroom in WIA/WGA en ten aanzien van modernisering ziektewet. PoortWachter Expertise Centrum is voor u een poort naar een groot aantal gespecialiseerde deskundigen.

Contact ons

Image description

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat PWEC voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij gaan graag het gesprek met u aan.